Towards valorization of pectin-rich agro-industrial residues: Engineering of Saccharomyces cerevisiae for co-fermentation of D-galacturonic acid and glycerol

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Towards valorization of pectin-rich agro-industrial residues: Engineering of Saccharomyces cerevisiae for co-fermentation of D-galacturonic acid and glycerol

Autor(en): Perpelea, Andreea; Wijaya, Andy Wiranata; Martins, Luis C.; Rippert, Dorthe; Klein, Mathias; Angelov, Angel; Peltonen, Kaisa; Teleki, Attila; Liebl, Wolfgang; Richard, Peter; Thevelein, Johan M.; Takors, Ralf; Sa-Correia, Isabel; Nevoigt, Elke
Tübinger Autor(en):
Angelov, Angel
Erschienen in: Metabolic Engineering (2022), Bd. 69, S. 1-14
Verlagsangabe: San Diego
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1016/j.ymben.2021.10.001
ISSN: 1096-7176
DDC-Klassifikation: 570 - Biowissenschaften, Biologie
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
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